0400 148 595    

 

 

Miten toimia?

Täyttämällä toimeksiantolomakkeen, valtuutatte meidät kilpailuttamaan tilitoimistopalvelut ja kirjanpidon hinnat yrityksellenne. Teemme toimeksiantolomakkeen perusteella teidän yritykselle profiloidun tarjouspyynnön.

Toimeksiantolomakkeella pääsette myös vaikuttamaan mitä tilitoimistoja valitaan mukaan kilpailutukseen tai jätetään kilpailutuksen ulkopuolelle. Valitsemme loput tarvittavista toimistoista rekisteritietojemme perusteella teidän tarpeisiin. Voimme valita kaikki kilpailutukseen mukaan otettavat tilitoimistot, jos näin haluatte (jätätte vain ko. kohdat tyhjiksi).

Mikäli tarvitsette apua lomakkeen täyttämiseen, autamme mielellämme.

Kokoamme vastauksista selkeälukuisen raportin, mistä on helppo verrata kirjanpidon hintaa ja palveluita eri toimistoilta. Toimitamme sen teille PDF muodossa ja/tai halutessanne paperisena. Raportti sisältää tarjoukset ja kirjanpidon hinnaston viideltä - kuudelta tilitoimistolta. Toimeksianto on yrityksellenne riskitöntä, koska emme veloita palvelustamme ellemme saa riittävää määrää vastauksia.

Toimeksiannosta kilpailutuksen alkuun menee noin viikko, vastausaika yleensä kaksi viikkoa ja raportin laatiminen vie muutamia työpäivän. Asiakas saa siis raportin kuukauden sisällä toimeksiannosta.

© 2015-2017 KP-Meklarit. Kaikki Oikeudet Pidätetään.